F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • deph
    Sziasztok!

Köszönöm a segítséget, amit eddig adtatok! Igaz még az elején vagyok, de ha nem olvastam volna a topicot, már begolyóztam volna. Kicsit én is X3-drogos lettem (Ezért vettem egy 6600GT kareszt, meg még 1GB ramot)

Egy dolog, viszont zavart eddig: AZ UT-im és a gyárhoz rendelt kereskedőim maguktól nem használták a jumpdrive-ot. Elég sok időm elment, hogy mindig irányítgassam őket, mert ha maguktól indultak volna 3-4 szektorral arébb beszerezni, a szokásos "feltöltötték már a gyárat mire odaért" probléma adódik.
    És nem maradt időm vadászni!!!!

Aztán sokatok tanácsára felraktam a station trader scriptet. Hát ez hiányzott. Kezdőknek ideális. Csak ajánlani tudom...
    Azóta beindult az élet, járnak a hajóim, és UGRÁLNAK!!!!
    És dől a lé!
    Ja és van időm a "talált" Mambával kalózokat írtani!!

Ilozá: A station trader scriptben a menüpontok akkor jelennek meg, ha a hajód hozzá van rendelve egy gyárhoz. Ja és én is a cycrow félw telepítővel raktam fel, igaz, előtte kipróbáltam manuálisan is. Script editor > plugin.strader > run
    Van egy apró dolog a station tradernél: a hajók szintjéhez képest vásárolnak fighterdrone-okat. Szintenként alapban 4-et. Annyi pénzem nincs, hogy mindegyiken ennyi drone legyen ezért én levettem 2-re. Várom az első hajó elestét.

Ja és az UT-im mióta elkezdték használni a jumpdrive-ot pár óra alatt 21-22-esre fejlődtek.

Láma Kérdés: melyik fegyver az amelyik a pirate novákon (is) van és zöld, meg mikor lőnek, akkor kék hangrobbanásfelhő van körülötte? Elég hatékony...

Ja és a hajó elfogással kapcsolatban annyit, hogy nekem eddig sem a rakéta+BPAC, sem a sima BPAC, sem a HEPT nem hozott nagy sikereket. Eddig 1 db Nova adta meg magát, az is akkor, amikor a hullja már 60%-os lett.
    Bustert nem sikerült még fognom - inkább lőnek mindhalálig

Viszont 3 pirate novából is kiesett Unknown object, úgyhogy már van 3.