Haladjunk sorban. MOVE PILOT TO NEW SHIP: véleményem szerint ezt nagyon hülyén oldották meg. A parancs kiadása után először azt a hajót kell választanod, ahonnan elküldöd a pilótát, a következőnél képernyőn azt, ahova küldöd a szerencsétlent, végül az állomást, ahol találkozik a két hajó. Ekkor nekiállnak bedokkolni, de nem ám egyszerre... Kétszer próbáltam, előre összehoztam a két hajót egy shipyard mellé, hogy gyorsan lemenjen, utána csak lestem, mert a pilótás csak lógott a nagy űrben, míg jövendő hajója be nem dokkolt - és csak akkor indult el ő is. ( Gondolta, kivárja, eldurran-e forgolódás közben, vagy mit tudom én...) A másik meglepetés számomra az volt, hogy a pilóta viszi magával a hajó nevét! Ez rendesen megkeverheti az emberfiát / 'Secret Containers Found': Nem az állomásokon vannak. Lehet, Ego-ék úgy gondolták, túl egyszerű volt az X2ben megtalálni, nem tudom. Lehetetlen koordinátákon billegnek az űrben, a térképen csak akkor jelenik meg, ha nagyon közel jársz hozzá. Az eddig találtakban vagy némi credit, vagy 10-50 rakéta volt, nagy durranás még nem akadt. / Béta patch: van egy fontos információ, amit elfelejtettek közölni az urak. Ez pedig az, hogy a drágalátos béta peccs jelentősen belenyúl a codecbeállításokba, futás közben telepíti az MS legfrissebb médiapackját - akinél nem a legfrissebb 10-es MP van fent (van a 10-ből 3 változat!) annál rosszabb eredmény lesz, mint a folt előtt volt.Ebből kifolyólag javaslatom a bétát lekapni (el kell indítani újra, és felajánlja), de csak akkor, ha telepítéskor csinált mentést. Hibátlanul visszaállítja, mehet a frissen lehúzott MP10, mehet a béta patch újra, fullra húzni, felbontás amit akarsz, és próba... Ennyit is régen írtam már