kisviku#3131
Én megmodom őszintén örülök annak, hogy másoknál javított rajta.Habár én nem vagyok híve a beta peccseknek, de mondom mi veszteni valóm lehet?Elmentettem minden állsomat,stb,stb felraktam.
Én komolyan mondtam, hogy videóra veszem a játékot és elküldöm valamelyikőtöknek nézze már meg milyen.Az a legdurvább, hogy ha teljesen kikapcsolok mindent, leveszek mindent a legkisebb beállításra, akkor is ugyanolyan mint ha le sem vettem volna.Tehát semmi sem változik! Miért?
Kipróbáltam az 1280-as felbontást amit ajánlottatok, hogy "arra van optimalizáva", de tapasztalataim szerint minden játéknál (ez sem kivétel ez alól), ha felrakod nagyobb felbontásra, igencsak kajálja az erőforrásokat.
Eleinte azt mondtam, hogy én már hozzászoktam a sebességhez, de nem szabad ennyivel beérni.Az hogy jó a játék maga, szép is,játszható is, élvezetet is okoz, nem kárpótol abban, ha a sebessége miatt szarul fut.
Az egy dolog, hogy megyek a Titánnal és lezúzok mindenkit gyorsan ergo nem kell a gépnek annyit számolgatni, mert nincs objektum amit mozgatni kell, de mi van ha nem CSAK ezt akarom.
Mondjuk szeretnék repkedni a Colossusból kifelé a Novámmal és elfogni pár hajót, de amikor kirepül a többi harminc hajóm, képregény-szerű lesz a játékmenet...
És mondom mégyegyszer,hogy lehet az, hogy tök mindegy mit állítok be ugyanúgy megy??? Nem kéne valaminek változni? Parancsot adok a gépnek hogy ne használjon annyi erőforrást és semmi nem változik? Akkor minek vannak ezek a beállítási lehetőségek?
A példám: Loomanckstrat's Leagcy az egy relatív üres szektor, nincs "fölös" állomás, nincsen csak egy pár aszteroida, nincsen nebula (gázfelhő) ami lassítaná.Ide jumpolok be a Colossussal és támadok be 8-10 kalózt.Tök mindegy milyen beállításokat alkalmazok, fullon is és minimumon is ugyanúgy szaggat, élvezhetetlen.