kisviku#3125
Felraktam én is ezt a beta peccset és ez egy nagy lófaszjóska!
Egy fos, semmi nem változott.Ugyanolyan szarul fut, ugyanúgy nincs kijavítva a PSG probléma, ugyanúgy szaggat.
Most azon filózom, hogy felveszem videóra különböző beállításokkal a játékot és elküldöm az egosoftnak.Először nekik, aztán megkeresem azt a helyet ahol fel lehet őket jelenteni, mint nálunk a fogyasztóvédelmi felügyelőség.Bármennyire is szeretem ezt a játékot, meg bármennyire is odavagyok értük, azért menjnek már a pic*ba! Hát nehogy már azt akarják nekem bemesélni, hogy nem tudnak összehozni több hónappal a kiadás után egy olyan verziót, ami normálisan fut...
De az jól esik mi, hogy dől a lé, mert a sok faszfej veszi és veszi a játékot, mert ez olyan nekik mint a drog! Én is beleestem ebbe, mert jóhiszemű vagyok, de ez már nevetséges.Annyian, de annyian írnak nekik naponta, a rengeteg rajongó, a sok barom aki megvette és azok is akik nem, hogy ez nem megy és egyszerűen semmi olyan reakció, hogy normálisan lehessen élvezni.
Én nem akarom azt, hogy mindent a legminimálisabbra állítsak, hogy menjen, mert akkor mi a fa*omért ruházok be szászezreket egy gépbe? Kutyakötelességük olyanra megcsinálni, hogy elfogadható legyen.
Még akkor is ha ez valami beta verzió, de már nem várok semmi csodát.
Hát asszem én még nem voltam ennyire ellenszenves itt, meg ennyire tahó sem, de el vagyok keseredve.Az X2-nél is voltak ilyen gondok, de ott nem kellett öt-hat peccs mire megoldották, ment az már másodikra is...