F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lysandus
    Ötszektornyi távolságot beállítani szerintem nem túl jó ötlet. Legalábbis, ahogy az X2-ből emlékszem. Ott már három szektornyi távolság is meg tudta keverni a dolgokat. Egyszerűen mire odaérnek a szállítók már vagy eladták a cumót vagy feltöltötte az állmoást más. Viszont ezzel kapcsolatban eszembe jutott valami. Mi van ha magas szintű UT pilótát állítasz be a gyárad mellé egy szállítóval? Mivel a magas szintű pilcsi, legalábbis amikor útézik, akkor használja a jumpdrive-ot. Hátha megmarad ez a jó szokása. Tudom ez pazarlásnak hangzik, de ki lehet képezni sok UT-pilótát is.

Más: a Xenon küldis leírásokon felingerelve, én is elkezdtem nagyon keresni az unknown objecteket. Találtam is egyet. Ó, mondom remek, és szemem előtt már pergett is a pénztárgép számlálója (mondom: még nagyon az elején tartok), megindultam befogni. De egy idő után azt vettem észre, hogy távolodok tőle, ahelyett hogy közelednék. Nem téridő görbület volt, nem is párhuzamos valóság, nem is antiuniverzum buborék, de még nem is bug, hanem tényleg gyorsabban repült mint én. Ment 200-al, én meg a busterben 175-el. Akkor néztem meg jobban a camerán. UFO! Itt is itt vannak. Ugyanolyanok mint az X2-ben (standard repülő csészealj), csak mintha a forgó peremen most lennének fények is.