Gryllus#3098
Megépítettem a 4. gyárrendszerem alapjait egy silicon mine, SPP XL és egy crystal fab (és jó sok űrragasztó) segítségével. :)
Most jutottam el oda, hogy ha manuálisan akarom a termékeim eladni, akkor a teljes játékidőben kereshetem a jó árakat . Dől a pénz is, de ezt a részét már unom.
Valószínűleg felteszem a sector trader scriptet, így a kereskedőim tudják csinálni amit eddig én csináltam. Igazából a sell ware for best price scriptet futtattam "kézzel", mert túl lassúnak találtam, hogy 5 sectoron átcammognak valamit eadni, aztán ott rájönnek, hogy azt már el se lehet adni, mert valaki más telepakolta a raktárat. :)
A harci tevékenységem is leszűkült arra, hogy a xenon sectorokban csalogattam el K-kat és J-ket a susnyásba, ahol szép nyugisan kivégeztem őket a Centaurommal.
sikerült 4 db márkás Unknown Object rakétát beraktározni, ha jön egy jó kis XI megbízás, gyorsított eljárás keretében végzek rovarirtást. :)
Az egyik K közelébe repülve valami brutális fegyerrel lőttek rám, amit még nem láttam korábban. Csak robbanásokat hallttam magam körül mindenfelé és ment le a pajzsom mint a szélvész. Ez volt a Flak Artillery Array? Nagy területre ható nagy sebzést okozó fegyver? Mert kitárni sehogy sem tudtam előtte, igaz 104-gyel száguldó centaurral nem is nagyon lehet kis távolságról kitérni semmi elől.
Másik komoly kérdésem: ha egy TL hajóval véletlenül le találok zúzni egy állomást, esik miatta a faji reputációm? :) Nézegettem a konkurrens AI kristálygyárakat az egyik ipari komplexumom szomszédságában és ez jutott eszembe.