-
Lysandus #3084 Na. Kemény két nap játék kellett ahhoz, hogy végre valami perspektívát is lássak a játékban. Tegnap estére lett meg az első UT-ém, a mai reggeli készülődés alatt sétával több mint 1 ml-ót termelt. Ha hazaérek rögtön állítom be a másikat.
Ahogy kezdtem: elmentem superfrightert vadászni. Nem vittem túlzásba, mert egy mercuryt és egy kajmánt kaptam el. Ezt is megéreztem, a split sectorokból kiküldenek, az argonoknál meg éppen hogy nem vehetek hadihajókat (nem mintha eddig meg tudtam volna fizetni őket). Ezen kívül elkaptam még egy falcont, pár bustert, és valami M5-öt. Az elkapott hajókból megtartottam a caimant (ez volt a legjobb állapotban, megmaradtak rajta a fegyverek). Ennek most már örülök, mert ahogy észrevettem megint a split hajók a leggyorsabbak, a kajmán SF létére megy majd 90-et (89,88888). A többit eladtam és a pénzt javításra költöttem. Az mkIII-as trade computerre már nem maradt pénz, ezért csinálni kellett pár fuvart manuálisan a hajóval, majd irány a sector trade. Home of Ligth-ban az elején gyorsan fejlődött a pilóta, majd nem csinált semmit, ezért átküldtem a szomszédos szektorokba. Azok sem voltak az igaziak, ezért a hosszú út ellenére jobbnak láttam Profit Share-ben folytatni. Az nagyon bejött, mire észrevettem már kilences szinten volt a pilóta. Csak előbb manuálisan ki kellett irtanom három kalózt a szektorból. Jelenleg ez az UT-ém van, én meg a kezdeti Busterban ülők, és megvan még az elkapott M5-ös, egyszerűen azért, mert annyi pénzért nem éri meg eladni, amit adnának érte! :-)
Tulajdonképpen ez eddig egyszerűen hangzik, pedig sok idő van mögötte. Rengeteget töltöttem vissza állásokat, azért, hogy ugorjon már ki a nyomorult. De most már jobbára nem ugrik
, helyette megnyuvad a hajójával együtt. pedig igyekszem mindent úgy csinálni, ahogy a FAQ-ban van. Mondjuk szerintem sztorifüggő is a dolog, a fővonalat unalmamban vittem. Addig ugráltak ki, amíg azt a kristályt vissza nem szereztük a attól a faszitól. Aki most a lányát keresi rajtam, pedig nekem inkább a hajója kéne...
Szal azóta senki nem ugrabugrál, akárhányszor töltöm vissza, pedig kéne már egy Nova. 
Még valami az UT-ről: hányas szinttől kezdi használni a jumpdrivetot? Nekem úgy tűnik kb 20-tól, de nem figyeltem pontosan. Kilences szinten és még egy darabig nem használta, pedig vettem bele neki EC-t. Ja, és akkor ne adjuk ki neki megint a strat u. t. parancsot, amikor tele a raktere, mert tuti leáll, ugyanis miután a parancsot megkapta, azt kezdi el keresni, hogy mit vegyen.