F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • ilozÁ
    Üdvözlet Mindenkinek!

Tegnap éjjel kipróbáltam a béta változatot, röviden írok a tapasztalatokról: a fegyver effekteket sikerült kijavítani, a prg. stabilitása a röpke négy órás nyüstölés alatt nem derült ki. A story-t még nem sikerült tesztelni, mert újrakezdtem és még nem tartok ott, ahol a másikat abbahagytam. Ezt erős kényszer hatására tettem, mert a hetedik küldetésben, mikor kilövöldöztem az összes mentőkapszulát és a program elindult volna egy átvezető animációval, na ott rendre kilépett… kb. 15× próbáltam…

Negatívumok, legalábbis nekem negatív: a Nopileos Memorial déli kapujánál a patch előtt a Xenon hajók úgy viselkedtek, mint az afrikai méhek, mindennek nekimentek, ami mozgott, a szektoron belül (kifejezetten élveztem irtani őket). Ezzel szemben most ki-be ugrálnak a kapun ill. repkednek körülötte. Támadás esetén esetleg a megtámadott próbál valamit lépni a támadás kivédésére, de ez így inkább hasonlít agyaggalamb lövészetre… Viszont úgy tűnik javultak a kalózok, vagy én lettem sokkal bénább, a kedvenc „vadászmezőmön” (Moo Kye's Revenge) igaz nem könnyen de mindig sikerült mindenkit leszedni sérülésmentesen, most 5 próba alatt 5× daráltak le. (4 Falcon , 2 Nova, 6 Buzzard és 4 Harrier).

A kapukon való ugrálgatás és a jump drive használata közben nálam semmi nem változott, fekete marad a képernyő…

Az egész után feltennék egy kérdést azokhoz, akik kipróbálták. Nálatok is ez a helyzet? (Xenon, kalóz, jump)