F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • ilozÁ
    Csinos a komplex, de a többiek képei is igen rendben vannak .
    Tegnap kicsit sikerült leülnöm játszani, és igen megdöbbentő volt. Jött egy üzenet, hogy egy Xenon P likvidálta az egyetlen 25. szintű UT-t. Kicsit mérges lettem így visszatöltöttem. Az UT-t elugrasztottam a szektorból és beléptem a Novával gyorsan sikerült leirtani őket mindezt Hila's Joy-ban követtem el. A kilőtt P-ről lehullott egy "Unknown Object" felszedtem és továbbmentem a következő szektorba : Ocean of Fantasy. Itt dokkoltam a mentés végett egy állomáson. megnéztem milyen küldetéseket lehet felvenni. Volt is egy Xenon invázió Menelaus Paradise-ben odaugrottam a terep felmérése után kiderült a Xeon csapásmérő flotta 15 hajóból áll egy K a többi L. Itt jött az ötlet, kipróbálom ezt az "új" általatok már nagyon dicsért rakétát ("Unknown Object"). Rárepültem, kb 2,8 km-ről elkezdtem emelkedni, rakétát elindítottam gyors forduló aztán tünés a közelből . Rakéta becsapódása után a K eltűnt a radarról !! A maradék 14 L is gyorsan átalakul űrszemétté .
    És most jön a lényeg, amiért ezt a kis élménybeszámolót összeütöttem: eddig ezeket a rakétákat mindig eladtam mert, kellett a pénz, és a 80e jó ár volt értük!!
    Viszont a inváziós küldi lezáró üzenetére majdnem kiestem a székből, Boron "barátaim" átutaltak a számlámra 6,8 milliót !!!