F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • a_n_d_r_e_w
    Elértem végre azt a nyavalyás Venture Capitalisssst rangot Teladi barátiméknál, és végre hajlandóak voltak eladni nekem egy Phoenixet (óóóó, mióta vártam ezt a pillanatot :))
    A hajó egyszerűen fantasztikus. Nem lehet rá rakni FAA-kat, de rájöttem azért, mert egyáltalán nincs rá szükség. Bementem Xenon 347-be, azonnal rámszált vagy 6 L, 3-4 M, de képtelenek voltak megsebezni. a 10GJ és a 8000MW megtette a hatását. kb 10 percig rajzottak körülöttem, de egyetlen rublikányi pajzsot se voltak képesek leszedni, majd valamelyik rámlőtt valami nagyobb rakétát, ami becsapódáskor őket pirította meg, nekem kutya bajom sem lett :)))
    Fegyverzet csak PPC, eddig a rekord két Kha'ak destroyer párhuzamos likvidálása :)
    Hajó hatalmas, és ezt nagyon jól érzékelteti. Irányítása szerintem jó, egyetlen zavaró dolog, hogy olyan messze van a torpedóvető a hídtól, hogy nem hallom, mikor kilövöm a Firestormot :))

Csináltam is örömömbe egy csoportképet az én drágaságaimról :)

balról-jobbra: Agamennon (Titan) és két kísérőhajója a Lord Helmet és a Buzz Lightyear (Centaur), melette az Event Horizon (Colossus) és alattuk a zászlóshajóm, a Sulaco (Phoenix)

Céljuk: Kha'ak szektorok kitakarítása :D