F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    No, ahogy igértem, vettem egy Hercules-t és egy Orca-t.
    Nem is tudom hol kezdjem.Eltöltöttem pár órát a két hajóval, de még mindig nem tudom eldönteni, melyik a szebb és melyik tetszik jobban.
    Az Orcának a nagy raktere és a gyönyörű hajóteste jön be a legjobban.Sajnos a hátsó turrettel gondjaim vannak, mivel képtelen lőni bizonyos szögekben, amit nem nagyon értek miért.Kizárólag csak a sarkokba tud lőni, ami nem túl jó.
    De ezen kívül minden állati jó.
    A Hercules meg egyenesen fantasztikus! Rájöttem a legjobb fegyverzetre, előre-hátra BHEPT-ek, oldalra meg BPSG.Érdekes módon nem nagoyn akadt a játék, kipróbáltam egy kalóz szektorban mit is tud a drágám.Nagyon kellemeset csalódtam, félelmetes a BPSG, akkor milyen lehet a Gamma? A pajzs ugyan lehetne nagyobb, de ez nem csatahajó.
    Kialakítása és főleg az ágyúk elhelyezése,viselkedése szuper!Ku*va jól néz ki ez a TL.Sebesség, irányítás is nagyon jó.Legjobban a beszálló hangár helye tetszik.Őrületes!
    Sajnos az Orcának is van egy olyan rossz tulajdonsága mint az Albatrossnak, hogy óriási, ezért majdnem meghaltam a Shipyardról való kiállás után, ahol nekimentem az állomásnak és reflexemnek köszönhetően nem lett semmi bajom csak a pajzsom lement alacsonyra.Az Albatross az széles, ez meg magas és hosszú.
    Csodálatosak ezek a hajók!