F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Gryllus
    Komplex gyárak összekötéséről.

Ore beltben építetten egy önellátó komplexumot. Silicon Mine 51 yield, SPP M, Cattle ranch M, Cahoona Bakery M, Crystal Fab M.

Az aszteroida 18 km-re van a nyugati kaputól.

Ez a gyár így ahogy van termel felesleges energia cellát és felesleges silicon waferst, nem kell semmit beletenni.

Mivel az 51 yieldes asteroida elbírná még egyszer ennyi gyár ellátását, bővítettem.

Az egyetlen gondom az volt az építménnyel, hogy 18 km-t kellett a freightereknek a kaputól utaznia. Ezt is sikerült megoldani.

Megvettem az új SPP, Cattle ranch, cahoona bakery, 3x complex construction kit készletet.
    a komplexumtól 4 km-re a nyugati kapu irányába letettem a cattle ranch-et, további 4 km-re a kapu felé letettem a cahoona bakery-t. Összekötöttem ezt akettő építményt. Ilyenkor ugye hub-ot kell letenni. Ezt tovább húztam a kapu irányába. A hub 6 km-re került a kaputól.
    Ezután összekötöttem a most létrehozott "complex hub"-ot a korábban már üzemelő gyárral.
    Itt arra kell figyelni, hogy amikor a complex construction kit-et kirakod, amelyik komplexumot először kijelölöd, annak a HUB-ja marad meg, a másikba nem lehet dokkolni. Építményenként egy hubod lehet.

Az SPP-t már hátra raktam, hogy ne legyen útban. Közelebb nem akartam a kapuhoz pakolni, mert nem akarom, hogy nekimenjenek.

Most az építményrendszer úgy néz ki, hogy az ore belt aszteroidái között tekereg egy majdnem 20 kilométeres összekötött gyárhalmaz. Viszont a 18 km-re lévő silicon mine-ben bányászott silicon waferst át lehet venni 6 km-re a nyugati kaputól.

Nem akartam scripteket letölteni, úgyhogy a saját gyáraimból az értékesítést magam oldom meg. 5 freighterem van, ebből 2 UT. A maradék hármat távirányítással küldözgetem a gyáraimba, és keresek helyeket, ahol maximális, vagy elég jó áron el tudom őket adni. Elég jövedelmező elfoglaltság, még 2-3 gyárat leteszek, és kénytelen leszek az AI kereskedőkre bízni a dolgot, mert nem tudom kézzel menedzselni az egészet. De addigra remélhetőleg dől is majd a pénz magától.