F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • o0tomy0o
    Jaja, szép nagy zsíros darab. Erre a Ray re hajtottam a Titan mellett mert ennek 7000-res a generátora, bár ahogy észrevettem szerintem egy 6000-res sem merül le...
    Nekem azért picit csalódás ez az M2-es hajó. Kezdtem azzal hogy kidokkoltam a Shipyard ról, mentem volna az Equipment dock-ba, SETA-val mert nagyon lassú, azt 2 perc múlva azt látom hogy épp felrobban mert összeütközött egy másik TL hajóval Még jó hogy elmentettem... Aztán kicsivel később lecsurogtam a Home of Light ba hogy vegyek bele Jumpdrive-ot. Meg is voltam, azt mikor nyomtam neki a kidokkolási parancsot a hajó "farka" vagy "uszonya" beakadt az állomásba és ismét felrobbant, vele együtt majdnem az én agyam is... ezt azóta majdnem mindegyik equip. dock eljátsza velem :( . Még a Centauromból áttettem pár fegyvert, BHEPT-eket meg régebben egy Xenon P lelövéséből maradt egy BPPC. Sikerült vennem 3-4 GJ pajzsot, gondoltam akkor próbáljuk ki a kicsikét. Leugrottam a Loo Manckstrat's Legacy ba, mert ott csak úgy hemzsegnek a pirate hajók. Vazz egyet ha le tudtam szedni, a többi seperc alatt kinyírt . Egyellőre 2 fegyver van ami hatásos egyik az a BPAC és ha nekimegyek a hajónak. A pajzson olyan szépen szétkenődnek a kis hajók, öröm nézni...

Sajnos erre a hajóra nem tehető rá egy FAA sem. És a leírásod alapján a PBE meg lóf*szt sem ér a 800m es hatótávjával... Szal marad a BPAC meg a BHEPT, ezek még úgy ahogy eltalálják a hajókat...

u.i: valaki meg tudja nekem mondani hogy hol lehet transporter device-t venni? egyszer vettem de elfelejtettem hol, pedig már végignéztem a dock-okat de sehol :(