Már „régóta” kb. 1 hónapja lelkesen, olvasgatom a hozzászólásaitokat, mindenkinek köszönöm a segítséget.
Kisvikuhoz intézném a kérdésemet, már csak azért is, mert a gyárkomplexekről Ő írt egy kis összefoglalót, de mindenkitől szívesen elfogadom a segítséget. Azt nem értem ill. még nem próbáltam ki (nincs rá pénzem), hogy hogyan lehet olyan komplexet összerakni, mint pl. a Dumbfire Missile Production Complex . Ebben, pl. az Argonoknál elvileg lehetne gyártani az összes ebe az osztályba tartozó rakétát. Azaz a Firefly, Dragonfly és az Aurorát, de hogyan?
Az Argon hajógyárakban, ha jól láttam ebből az osztályból csak Firefly gyár kapható!
Esetleg ebből kell lerakni hármat és Construction Kit-ell összekötni –(ezt erősen kétlem, de nem elképzelhetetlen)? Vagy a másik ötletem az lenne, hogy a különböző fajok gyárait kell összekapcsolni. Ezt egyáltalán lehet-e? Itt a nyersanyagellátás miatt vannak kétségeim, mert pl. a rakétagyárak elsődleges nyersanyagai között mindenhol „faj specifikus” nyersanyag szerepel: Argon : Meatsteak Cahoonas; Boron : BoFu; Teladi : Nostrop Oil….stb.