Na, mivel nem kaptam még választ a story lineos küldetésemre (valaki plz #2785!) gondoltam elütöm az időt egy kis gyárépítéssel.
Csináltam egy "nagyszerű" complexet Mines of Fortunebe van benne egy silicon mine, crystal fab és egy solar power plant egy hajó meg hozta a nostrop oilt. Ez mind szép és jó a complex ellátta magát csak nem vették a cuccot és nem tudtam eladni sem semmit, mert nem volt product. Vettem egy chip plantot most már legalább termel valamit ami megjelenik a productsnál és eladható.
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Van egy olyan kapcsoló, hogy intermediate product trade ez ha jól tévedek az lehet, hogy a közbenső termékekkel mit szándékozunk tenni, lehet sell, lehet buy és lehet buy&sell is. Nos átállítottam sellre, kiadom trade parancsba egy hajómnak, hogy adja el legjobb áron a silicon-t (a gyár fullra rakta magát siliconnal tele van) de meg sem mozdul. Van ötletetek, hogy ez miért van?
Amint kiadom, hogy microchip-et adjon el fogja magát és elindul eladni de a siliconnál nem ez a helyzet sajnos csak áll és vár. Pedig lenne rá igény a környező sectorokban megnéztem.