kisviku#2773
Minél magasabb rangban vagy, annál lassabban nő a százalék.
Megfigyeltem, hogy Khaak hajókért többet ugrik a rang, mint Xenonért.Kalózok is sokat nyomnak bele, de az is elég, ha hajóid folyamatosan kereskednek egy adott fajjal vagy csak beállítasz egy patrol-t az egyik szektorba és a hajód lelő minden ellenséget.
Pár %-ra voltam attól, hogy megvegyem a Teladi Albatrosst és megfogadtam, hogy addig nem adom fel, míg meg nem lesz.Hát az is meglett.Szép lassan összejön, sokat fogsz idegeskedni, a legrosszabb az eleje, amikor csinálnád és segítenél nekik, de csak M4-et tudsz venni a rangod miatt és a hajód nem bír többet.Na az tényleg rossz volt.Akkor mondtam, hogy elegem van.És akkor jöttetek Ti a képbe és mutattátok meg az eldugott hajók listáját, ahol volt egy M3-as is.Innen már az út simább volt.
Egy idő után úgy beindul minden, hogy nem győzöd számolni a lóvét.El tudod képzelni mennyit szoptam az elején, mikor jó vevőt kerestem a siliconra?És nem elbas*tam a pénzt amit abból kerestem, hanem gyárba fektettem vagy új hajóba vagy az akkori szaromat fejlesztettem.Inkább intéztem öt gyáram ellátását EGYEDÜL, minthogy vegyek egy traszportot sok százezerért hozzá, amit lehet hogy öt perccel később kinyírnak.