F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Annyit nem.Az eddigi rekord egy huzamban kábé 14-16 óra volt.Tudod, szemkifolyásig...
    Én elmondtam, miből szerzek sok lóvét a játékban, miből szereztem az eddigieket, de a Ti segítségetek nélkül nem ment volna ilyen könnyen.
    Nagyon sokat játszok vele, néha túlzásba is estem vele.Pici gondolkodás kell hozzá, és rengeteg kitartás.Először meg kell alapozni a pénzforrást.Amíg mindenki hajókat vett, meg fegyvereket, addig én állomásokat, amik meghozták busás jutalmukat.Mindenki fikázta, hogy kereskedelemmel nem lehet pénzhez jutni.Ezt cáfolom.Lehet, igaz nem úgy minha rabolna vagy fosztogatna az ember, de ami itt fontosabb volt, hogy MEGISMERTEM ÉS TAPASZTALATOT SZEREZTEM az alatt az idő alatt.Megismertem, hogyan zajlik az élet benne, mire van szükség, miből van hiány, mit hová kell leraknom.Óriási pénzt hozott és hoz a mai napig is több olyan komplexumom, ami jó helyen van.
    Tudod mennyi ideig repültem egy TS hajóval?Vagy egy szaros M4-es hajóval?
    Keményen megdolgoztam a lovéért.Most már csak az a dolgom, hogy élvezzem...

Az meg, hogy egyáltalán eljutottam ilyen magas rangba az Argonoknál, kizárólag az 1.3-as peccsnek köszönhető.Előtte a rangom Federation Marshall volt.Feltettem az új peccset és kábé tíz másodperc múlva jött az üzenet, hogy előléptettek, és akkor mentem át Argon Protector of the Federationbe.Nem csít, mielőtt bárki azt gondolná.De szerintem ez nem csak nálam ment így...