F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lammaer
    Szerintem érdemes átböngészni a userek scriptjeit, nagyon sok jó van köztük ami abszolút nem cheat, jó alaposan ki van tesztelve és sokat dob a játékélményen.

Amit én használok az a station trader. Semmi cheat, csak intelligensebbek a saját kereskedőhajók, képesek használni a jumpdrivejukat, elmennek dokkba ha megrongálódnak, és vesznek maguknak pajzsot ha a gyárban van már elég zsé rá. Igy egy közbülső Xenon szektor se gond. Szeretem :)

Aztán ott van az automatikus szatellit deployer script. Amelyik ürhajónak kiadjuk az folyamatosan pótolja az elhullott szatelliteket, automatikusan. Ez se cheat, a kiszállitás darabja tán 1000 cr, és természetesen a satelliteket is meg kell venni.

Aztán van rengeteg BBS extra küldi, ezeket nem próbáltam, de legalább élővé teszi a játékot. Csuda dolgokat tudnak a scriptelők :)

Mondjuk azt, hogy a userek megcsinálják azt, amit a developereknek kellett volna, mert szvsz funkcionalitásban az X3 alig tud többet mint az X2. Talán az egyetlen amiben új az a gyárkomplexum. Minden más ha jól emlékszem megvolt az X2-ben is.