Gryllus#2751
Köszi Andrew & Kisviku, pont ez volt a kérdés. Igazából ezt akarom összetrükkölni, hogy olyan komplexumot építek, ami Silicon mine-t és Ore Mine-t is tartalmaz. Találtam Ore beltben egy 64-es silicon és egy 51-es ore aszteroidát, egymástól kb 8-10 km távolságra.
Ha az első komplexum HUB-ját (hub-1) elég közel tudom tenni a második aszteroidához, akkor simán rákötöm azt is, ha nem, akkor a második bányához odakötök még egy gyárat és az így kapott új hubot akarom összekötni a hub-1-gyel.
Olyan fegyvergyárat akarok összehozni, amibe semmmit nem kell betenni, szállítani, csak szedem ki a végterméket és a feleslegesen termelődő többlet köztes termékeket.
Ha valaki ismer még olyan helyeket, ahol használható silicon és ore asteroidok közel vannak egymáshoz, érdekelne.
Ore beltben találtam egy ilyen helyet és Scale Plate Green keleti kapuja mellett, de az xenon melletti szektor és még nincs akkora hadseregem, hogy ki tudjak takarítani egy teljes szektort.
Tényleg, ha valaki kiirt egy teljes Xenon szektort, az üres is marad? lehet beköltözni? Vagy respawnolnak?