Gryllus#2743
Köszi a rakéta sulit, Kisviku, néhány hiányzó képkockát helyretett.
Sikerült tegnap a megzakkant gazdaságom helyrerakni, egy órán keresztül semmit mást nem csináltam, csak 3 freighterrel eladtam a gyáraimban felhalmozódott olajat és silicont. Lassan meg fog jelenni egy cikk a bulletin boardokon, hogy népességi problémák elé néznek a Teladik: az olcsó olaj miatt általános elhízási hullám söpör végig a populáción. :-) (A teladik fő tápláléka a nostrop oil.)
Ajánlom minden gyártulajdonos figyelmébe, aki még nem jött volna rá a saját kárán, hogy a jump distance-t úgy kell beállítani, hogy Xenon sectorba ne érjenek el a freighterek, mert simán megpróbálnak átmenni rajta.
Miközben a távirányítós olajszállítóknak kerestem a jó felvevőhelyeket, a centaurral keresgéltem a bulletin boardokon küldiket. ÖSszvissz egy bérgyilkot kaptam, pedig körbemászkáltam az összes xenon szektorral szomszédos helyet, hátha kapok Gzinon invézsön kvesztet. Ilyet ti is csak xenon melletti szektorban kaptok, vagy akárhol?
És egy trükkös kérdést hagyok a végére: nagy komplexum építését tervezem. meg lehet-e azt csinálni, hogy két olyan gyárat kötök össze Complex Construction Kit-Tel, amik már maguk is összetett építmények?