F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • a_n_d_r_e_w
    1.3-as patch óta:
    -nálam instabilabb lett a játék az új patchtől
    -láttam a seizewelli Phoenixet szétkenődni egy aszteroidán, (meg nemsokkal utána egy egész police raj is így végezte, csak néztem mi az a tüzijáték a távolban :))
    -a Xenon szektorok melletti, főleg az argon szektorok kísértetiesen hasonlítanak temetőkre (a Teladi szektoroknak kutya baja)
    -mivel én keresztesháborút hírdettem a Xenonok ellen (mikor egy Novával kitakarítottam a 101-est :), ezért kifigyeltem a rohadtakat: a xenon portyázó flotta Teladi shipyardokban termelődik (összeesküvés? :D) (PTNI, Ianamus Zura illetve Grand Exchangeben) egyszer pont akkor mikor épp undockoltam onnan, volt is meglepetés, vagy 30 Xenon hajó mögöttem. A raj magját egy P alkotja, felette és alatta egy-egy sor kisebb hajó. a P kilövése megzavarja az egész bandát (illetve bele lehet ereszteni egy-egy firestormot az alsó és felső sorba, szépen néz ki, ahogy felrobbannak :)
    -a Terranok se szó - se beszéd alapon nekem ugrottak, szedik lefele az UT-imet, innentől kezdve nem fog érdekelni, hogy ki fia borjai, pedig nem akartam embereket ölni
    -és több napnyi munkám gyümölcseként Xenon 597 is tiszta lett :) (Centaurral kezdtem, Colossussal fejeztem be :)