kisviku#2609
Őszintén megmondom, hogy még nekem sem sikerült kitisztítani egy Xenon szektort sem, talán a Getsu Fune-tól északra lévőt tudom majd valamikor.
A 347-es Xenon szektorban nagyon nagyon sokan vannak, 4-6 romboló,anyahajó állja el a kapukat és egy csomó vadász.Bementem a Titánnal, bementem a Colossussal...hááát a Titánnal legalább lelőttem 1-2 K-t meg több tucat vadászt, de az a baj, hogy mindegyik téged támad és EGYSZERRE!Ilyenkor azért még a 9 Gj-os pajzs sem nagyon ment meg.A Colossussal meg az a gondom, hogy ha kirepülnek a hajóim (most már kábé 25), meg hozzávesszük a szektorban lévő összes további 100-150 hajót...mit is mondjak...gyalázatosan élvezhetetlenre lassul a játék.
Szemben a fent említett szektorral (Xenon sector 534 és 597), ahol szintén vannak, de ott nyugisan, egyesével leszedegetem őket.
Egy gyorsabb korvett sem ér sokat...
Egyelőre őket békén hagyom, esetleg egy igazi flottával, ahol remélem lesz még egy rombolóm.Az X2-ben is csak úgy tudtam kitisztítani egy Xenon szektort, hogy három csatahajó,egy anyahajó.Ebben benne volt a "nagy Ő", azaz a Paranid Odysseus is a PSG-kel.