kisviku#2608
Érdekes amit mondasz.Olyan nálam is volt már, hogy az "Az X3.exe hibát észlelt, ezért leállt.Elnézést kérünk a kellemetlenségekért."
Ezt egy-egy nagy csatában elsüti, de nagyon ritkán.Biztos nem bírja az engine vagy valami.
De Mass Drivernél nem láttam még ilyet.Viszont egyre inkább a hangokra gyanakszom, ami lassítja ezeket.Olyan mintha nem lenne kitisztítva a sok szeméttől a kód.
Ki fogom próbálni hang nélkül is, pedig a zenéje gyönyörű, nincs az effektenek sem semmi baja, nem akad,nem recseg,nincs minőségbeli baj, csak abból indulok ki, hogy mióta levettem a beszélő alámondást, azóta sokat javult a sebesség.
Szerintem túl sok időbe telik, mire megkeresi az adott hangfájlt vagy ilyesmire gondolok.
De teljesen felesleges így elemeznünk a játékot, hogy mi rossz vagy mi nem.Nem teszterek vagyunk.Fogadjuk el olyannak, amilyen.Biztos, hogy dolgoznak rajta és már készülőben az új peccs.Az volt a baj, amit már sokan elmondtunk itt, hogy kapkodva lett kiadva, mert a kiadó siettette a fejlesztőgárdát, hogy ha nem adják ki, akkor nem lesz se lóvé se semmi.Így kiadtak egy olyan játékot, ami bár megy, de nagyon gyorsan három(!) peccset is ki kellett adni, hogy elfogadható legyen már.