F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • BaLeeX
    "Lehet, hogy áttérek az M6 osztályra, de abból is a split változat tetszik. Valahogy a splitek gyártják a nekem legjobban fekvő hajókat. Kategóriájukban mindig a leggyorsabbak, erős fegyverzettel, csak a pajzs kicsi. Asszem a split korvett 145-re tuningolható, és rámegy az aPPC."

Ez így van szerintem is, de az M6oknál borult az erőegyensúly, mivel a Centaurnak 3 tornya vanés az mind magától tüzel az összes többi M6nak csak egy darab. Mivel M6al elég nehéz ráforgolászni a célpontokra harc közben így ez az 1 torony nem egészséges. Nekem két toronyban BEHPT van és hullik is az ellen tőle elég rendesen.

"Ja, a sztoriban meg megakadtam. A "szondával aszteroidában" küldi után elkísérem a csajt Thuruk's Pride-ba, ahol közli, hogy megpróbál információkat szerezni "arról" a hajóról, majd szól ha talál valamit. Na, már nem is emlékszem, hogy milyen hajóról beszél, és ezt csinálja már...nem is tudom, 20millát csináltam küldikből azóta... Mit kéne ilyenkor csinálni?"

Ugyanitt vagyok ugyanezzel a problémával. :D
    Szóval valaki help. Még mondd valami olyat, hogy a szektor beli trading portba nézzünk körül még az emberekkel nem dumáltam az állomáson most megpróbálom azt.