"sokszor 8-9000 EC-vel furikázott."
Na ez az, hogy csak ECből tud annyit hordani, a többi áruból nagyságrendekkel kevesebb van, és lassan termelődik. Ráadásul általában állnak a gyárak. Lehet ám, hogy pont EC kell nekik... :) Advanced Satellite-et akartam venni, csak előtte jól el kellett látnom energiával.
"Paranidoknál a kezdő argon szektoroktól délre sokfajta fegyvergyár van."
Paranidok skip, már áll a blokád.
"De amióta megvan a Centaurom nem szálltam át még másba. :)"
Én megvettem a Centaur-t, de lassúnak találtam. Egyelőre fejvadász illetve Xenoninváziós küldiben használom segítségként, kézzel jumpoltatva. Sajnos, az AI nem tud harcolni, ezért nagyon kell rá vigyáznom, már egy PPC-s Mammothtal meggyűlt a bajom, nagyrészt egyedül kellett kilőnöm Mambával, csak a ~30% hullnál mertem kiadni neki a támadás parancsot.
"ól emlékszem, hogy az X2ben olyanok voltak az M6os hajók, hogy egy M5ös kis felderítő tudott dokkolni benne és bármikor átszállhattál és repkedhettél azzal?"
Most is beszél ilyesmiről a shipcomputer, még nem néztem meg.
Lehet, hogy áttérek az M6 osztályra, de abból is a split változat tetszik. Valahogy a splitek gyártják a nekem legjobban fekvő hajókat. Kategóriájukban mindig a leggyorsabbak, erős fegyverzettel, csak a pajzs kicsi. Asszem a split korvett 145-re tuningolható, és rámegy az aPPC.
Na, megyek, nyalok a spliteknek, hogy hajlandóak legyenek eladni nekem egyet.... :)
Ja, a sztoriban meg megakadtam. A "szondával aszteroidában" küldi után elkísérem a csajt Thuruk's Pride-ba, ahol közli, hogy megpróbál információkat szerezni "arról" a hajóról, majd szól ha talál valamit. Na, már nem is emlékszem, hogy milyen hajóról beszél, és ezt csinálja már...nem is tudom, 20millát csináltam küldikből azóta... Mit kéne ilyenkor csinálni?