Sector tradenél olyan sectorba küldd a Superfreight-eredet ahol pl. ECvel tud üzletelni és XL-es gyárak is vannak mert nekem sokszor 8-9000 EC-vel furikázott. Ja meg kell találni a megfelelő arányt SFeknél is Boron dolphin pl qrva lassú tudom ajánlani a Splitek Caiman SF-jeit 90-100 körüli sebesség és 8-13000es raktér. Nekem is többször furikázott pl pár fegyverrel vagy pár darab áruval viszont sokszor jól jön, hogy nagy a raktere. Meg kell találni az arany középutat. Nekem pl 2 Mercury SF2 van de a Caiman sokkal jobb lett volna, mert gyorsabb is meg raktere is nagyobb.
Pilótát _elvileg_ át lehet rakni másik hajóra, nekem még nem sikerült.
BHEPT-t pedig ne az EQ dockokban keress (bár először ott is meg lehet nézni) hanem kell keresni olyan gyárat. Paranidoknál a kezdő argon szektoroktól délre sokfajta fegyvergyár van.
A Mambát én is szerettem nagyon (pedig jó ideig el akadtam adni, mert Nova Raidert akartam keveselltem a 1x25MJ pajzsot) felszereltem jó fegyókkal és a mozgékonysága miatt nem lőtték le olyan hamar, mint gondoltam. De amióta megvan a Centaurom nem szálltam át még másba. :)
Amiért kár, hogy elég körülményes kisérettel furikázni. Ugye addig nem is lenne gond amig nem használsz jumpdriveot de utána kézileg ugrathatod utánad a kisérőhajókat meg az ECt is egyenként veheted meg nekik.
Jól emlékszem, hogy az X2ben olyanok voltak az M6os hajók, hogy egy M5ös kis felderítő tudott dokkolni benne és bármikor átszállhattál és repkedhettél azzal?