F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • dronkZero
    Ezt tényleg félrenéztem, a srác őrjáratozni használja a korvett+6vadászt.

Azt még mindig nem értem, hogy miért kell nagy böszmeteg lomha hajó UTnek. Tegnap felbátorodtam, vettem kettő boron dolphin superfreightert 14000-es raktérrel, felszereltem, feltuningoltam őket. Elküldtem őket sector trade-re. Aztán majdnem tökön szúrtam magam, amikor láttam, hogy 100 EC-t, 110 argnut, meg ilyesmiket szállítgattak azzal a hatalmas sebességükkel. Szerintem visszatöltöm, és veszek valami kisebb, gyorsabb hajókat. Mondjuk split TP-t.
    Nektek volt már olyan, hogy az UTitek a 10000-es rakteret megtöltötték? (nem ECvel, azzal könnyű)

UT pilótát át lehet tenni másik hajóra? Láttam ilyen parancsot, csak kiadni nem tudtam, de akkor ezek szerint azért, mert a korvettbe nem hajlandó átszállni. (Ez egyébként mekkora hülyeség már? Ha nekem úgy tetszene, hogy a korvettek kereskednének, akkor miért korlátoz le?) Csak mert szerintem a gép nem tud harcolni, akármilyen hajója is van.

Ami még zavar, hogy nem tudok elég bHEPTet venni a Centaurra. Egyszer mákom volt, találtam egy EQ dockot, tele volt bHEPTel. 2-vel. Több nem is fér el benne, tehát esélytelen egy dockból felszerelni. Azóta szerencsétlent járőröztetem, hátha talál magának fegyvert valamelyik split EQban.

Ti átszálltatok a nagyobb hajóitokba, amikor lett? Én nagyon hozzá vagyok szokva a Mambám 200as sebességéhez, kicsit idegesítene 80-nal vonszolni magam át a szektorokon...