F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • BaLeeX
    Na ahogy én tudom a dolgokat: korvettel lehet kereskedni de csak ha te írányítod, Trade Software MK3-at csak kereskedő hajók tudják normálisan használni. Na meg a legnagyobb rakterű M6osnak is 1500 a raktere amiből lesz kb 1000 ha felcuccolod így kereskedésre eléggé használhatatlan. Főleg, hogy UTknek 8-15000-es rakterű superfregihtereket érdemes "nevelni".

De ahogy nézem a te UTid meg vannak hülyülve. Nekem max annyi gondom van velük hogy ritkán jön egy message, hogy elfogyott az EC-jük és nem érnek el a legközelebbi SPPbe így nekem kell odaterelgetnem őket majd utána újra kiadni az Universe trader parancsot.
    De ilyet még nem is hallottam, hogy nem használják a jumpdriveot. Ugye nem a korvettel próbáltad, mert akkor azért nem ment. Kell venni egy kereskedő hajót, venni MK3-at, jumpdriveot, pajzs sem árt (fegyver nem kell rá mert nekiáll harcolni) majd elküldeni sector tradernek egy jó kis sectorba ahol eléri a megfelelő szintet (azt hiszem 8as, de ez csak tipp) és utána lehet kiadni rá az universe trader parancsot ekkor elindul EC-t venni a jumpdrivehoz aztán nekiáll kereskedni.
    Nem árt még jó sok sectorba kiszórni advanced sateliteokat (tapasztalatom szerint legjobb a szektor közepén -40 vagy +40 kilométerre fel vagy le, hogy ne legyen útba a hajóknak mert elütik. Ez azért jó, mert amelyik sectorban van szatelited ott látja a trader, hogy mennyiért vannak eladó cuccok anélkül, hogy odarepülne.
    Összességében szerintem elég intelligensen végzik a munkájukat az UTk.