F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    No újabb érdekességekkel állnék elő.
    Ezt szeretem a programban, hogy mindig tud újat mutatni.
    SIKERÜLT XENON HAJÓT FOGNOM.Azért írtam naggyal, mert eddig nem is volt rá lehetőségem, sosem adták meg magukat vagy mindig elpusztultak.
    Javaslom mindenkinek, tegyen egyszer látogatást Getsu Fune-ba, mert ott van a játék leggyönyörűbb zenéje, amit egyébként a hivatalos X3 előzetesek egyikében lehetett hallani. én csak azért mentem oda, hogy egyrészt hallgassam a zenét, másrészt mert arra nem nagyon jártam, harmadrészt meg érdekel mi van a tőle északra fekvő Xenon szektorban.
    Na itt Getsu Fune-ban olyan pusztítást rendeztem az elmúlt pár órában, hogy nem győztem legyilkolni a sok Xenont.Átmásznak aljas módon ebbe az amúgy egyetlen olyan szektorba, ahol mind a négy fajnak megtalálható egy-egy EQ Dockja valamint egy Boron Trading Station is.Amikor kinyírsz valakit, akkor meg a Teladik dicsérnek meg.A Universe Mapon leírja, mi a sztorija a szektornak és hogyan alakult ki.Volt már az X2-ben is...

Más.Gondolom feltűnt nektek is, hogy létezik egy Argon Federation Outpost Black Hole Sunban, valamint egy Boron Research Station valahol a messzi déli Boron szektorokban.Továbbá, hogy változik a világ, ahogyan már erre is utaltam korábban.Egyre-másra fejlődnek ki az újabb gyárak, sok nekem már annyira elköltözött megszokott helyétől, hogy most már nem tudom mit hol találok.