F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • dronkZero
    Kicsit gyűjtögettem én is a vagyonomat... (Meg üvöltöttem a gépemre és szidtam a "precíz" német programozók anyukáját)

Felbátorodtam azokon, amiket itt írtatok, és elkezdtem én is küldiket vadászni a bullettin boardokon. Először nem voltam elragadtatva, 40e-ket kínáltak holmi TP-k és kíséretük levadászására, de hát gondoltam végülis nem rossz egy 10 perces melóért... Megcsináltam belőle kettőt, aztán találtam jobbat. 400e-ért egy Orcát kellett kilőni. Gondoltam nagy baj nem lehet, legfeljebb nem sikerül. Megközelítettem, leszedtem a kísérőit, átutaltam az életbiztosításom, és nekiugrottam. Szerencsétlen sokmindent nem tudott csinálni, cikáztam körülötte a Mambámmal, 4aHEPT+4Mass Driver combóval szanaszét lőttem. Kicsit durvábbra számítottam, igaz, hogy ez csak egy TL volt.
    Kb 3 dokkolás múlva, még ugyanabban a szektorban egy hasonló küldit kaptam, azért több mint fél millát fizettek. Kinek éri ez meg? (Persze rajtam kívül :)
    Még ezelőtt órákkal elmentem a világ végére a Nováért, feltúrtam a sebességét, irányítását, aztán mondtam neki, hogy irány a Goner templom. Persze belerohant egy kalózinvázióba. Még el sem oszlott a második Orca után maradt por, jumpolhattam megvédeni a Novát. A harcok alatt kiugrott a pilóta egy Novából és egy Falconból, és most azzal küszködök, hogy mindkettő túlélje, le tudjam kötni addig a kalózokat, amíg kihúzzák a belüket a szektorból. Közben esetleg csurran-cseppen még egy pár új hajó.

Közben azt hozzátenném, hogy kb fél óra játékhoz tíz perc szüttyögés járul, mert a Mass Driver használatakor, load gamekor, vagy csak úgy spontán merevre fagy, vagy kidob asztalra. Másik lehetőség, hogy szaggat egy tíz másodperceset, aztán kép nincs, csak hang. Még jó, hogy a menüben mászkálásnak van hangja, így legalább ki tudok lépni. Sokat nem ér, mert csak nagyritkán indul el másodszora is, legtöbbször a csodás programvédelem nyom egy kellemes resetet. Gondolom a windowsom is szereti. Az a baj, hogy túl jó játék, hogy hagyja a francba a bugjai miatt, viszont túl bugos ahhoz, hogy egy normálisat játsszak vele... :(