F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Jelenleg a flottám egy Argon Titan, egy Argon Colossus, egy Teladi Albatross és egy Argon Mammoth.A Colossusban jelenleg 18 hajóm van, ennek nagyrésze elfogott kalóz M3-ak és egy másik részét vettem.A Colossus teljesen fel van már szerelve, a Titan-ra kell még négy GPPC meg egy pár Alpha FAA.Mindezek teljesen leürítették a számlámat, de nem is a pajzsok a drágák a maguk 300 ezres árával, hanem a fegyverzet.Az Albatross és a Mammoth is teljesen full, de a hangárjuk még imitt-amott üres.
    A Titánnal gond nélkül elintézek egy Khaak Destroyert, a Colossussal meg egy Khaak Carriert, amint azt már mutattam a képeken.Főként kajából és Cloth Rimes-ból nyerem a pénzt, no de a rakéták és a pajzsok is hoznak szépen.A nyolc UT-mből dől a lé, bár időközönként le-lelövik őket.A Xenonos küldik már nevetségesen egyszerűek, csak lassú a Titán és a Colossus, úgyhogy sokszor újra kell kezdenem, hogy ÉN legyek aki lelövi a Xenon Destroyert,mert azért a végén kábé 6 milla jön a zsebbe+ sok rang százalék.
    A Colossussal imádok repülni, mert lehet bele dokkolni, ha nagy gáz van, jöhet a Titán.Azért mondjuk megcsinálhatták volna, hogy legalább egy hajóval be lehessen állni a Titánra.Már majdnem mind a negyven(!) ágyú üzemel és ezt a hajót nem lehet megállítani!
    Alaposan kikisérleteztem, hogy melyik fegyver a legjobb és hová.A PPC brutálisan erős, de lassú, ezért nem igazán vadászok ellen való.Egy M6-ot pár másodperc alatt elintéz, egy űrállomás 1-2 perc.Csatahajók és anyahajók taktikától függően 30-60 másodperc.Az Artillery Array a legjobb fegyver!
    Brutális a tűzereje, rövid hatótáv (kb 1,5 km), de a vadászok meg sem tudnak közelíteni.Gyorsan lő és erős, de csak vadászok és kisebb hajók ellen.
    Még annyit, hogy a lézerek a Colossuson gyorsan lemerülnek, de elegendő tűzerőt biztosítanak a továbbiakra.A Titánon meg egyszerűen nem merül le, mert óriási a generátora!Így folyamatos PPC áradat+ minden mehet.