Gyerekek az AI hülyeségének nincs határa!!! Az 1.3as peccs ahogy néztem egy-két szektort telipakolt kisebb méretű aszteroidával, így elég árnyékossá tette az egyes rendszereket.
Valahol split földön repültem haza, seggem alatt a vadiúj Mambával (igen! megvan, bizony, sikerült!!!), mögöttem meg X alakzatban 4 M4es vadász, protect me paranccsal és így hazafele menet irtottam a kalózokat. Nos úgy kell elképzelni, hogy teljesen nyugodt volt a terep, éppen majdnem nekimentem egy Split csatahajónak, kicsit sötét volt a rendszerben...megyek,megyek, kikerülök egy aszteroidát, hirtelen robbanás...(Mi a??!) Térkép fel és az egyik Buster...hát nem belerepült az aszteroidába? Anyáááááád!!!
Amúgy az említett Falcon se úszta meg, sztem agyoncsikizték a Xenonok, mert ilyen sebességnél...na mind1 ez nem lényeg mert újra kellett kezdjem, ugyanis a mentésemet az egyhármas peccs tönkrevágta...
Még 1 story, nagyon jól jött ki:
Éppen hazaele tartottam amikor megláttam boronföldön, hogy kalózok ostromolnak egy bázist. Természetesen arc megvolt, bokámat verte, odaszálltam királyi lassúsággal, hogy minél inkább az isteni megváltót lássák bennem a boronok... Egyik kalóz hajó: Falcon (!!!) Felvettem vele a kommunikációt, előadást tartott arról, hogy most k*rvára nem kíváncsi rám, de én erőszakoskodtam és mondtam neki, hogy Surrender! (ami ugye az "add meg magaddal" egyenlő) Erre kiaszalt a boron csirke, merthogy ő sose adja meg magát. Na nekiálltam lerángatni róla a pajzsott, jött is szépen hála a Mamba fegyverzetének,és amikor pajzs 0 hajótest 80% körül volt, nyomott egy ilyen üzenetet, hogy "Nesze vidd a hajót..." és katapultált.
Tudtátok, hogy ha a hajóba beleraksz ilyen transzporter modult(nem tudompontosan a nevét), akkor a katapultált kalózt el tudod adni rabszolgának?
Asszem a srác most Argnu guanót takarít valamelyik Cettöl Rencsben