F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • vadaszgoreny
    hi.. új vagyok az X sorozatban is, meg a fórumot is csak olvastam, de még nem írtam... az én tapasztalataim eddig:

.. a peccs nagyon jó, annyit tettem, hogy van 6 centaur-om egyenként 6-6 novával megtámogatva, akiket elküldtem patrolozni azokra a helyekre, ahogy kapózok spammolnak. Nagyon jó heyl rre pl a Inamous zura vagy miacsöcsö, meghogy ott a teladi shipizében veszik a piratok a cuccost.. ehez hozzá lehet csapni az eighteen billiont, mert oda mega xenonok járnak. A 3 massdriver 8 BHETP es cantaurok meg a 6 AHEPT es és egy massdriveres novák xenonból veszteség nélkül ekármennyit kiírtanak, a kalózokat néha nem érik utol, meg elég primitív a patrol AI, de azért nagyon komoly dolog. Így most 30 UT-s hajómat nem támadja senki, miközben empires wisdom ban a két vége között setázok oda vissza, és körönként 5-8 millát termelnek ki a hajók.

.. sajnos még rombolóm vagy kerrierem nincsen, mert miden pénzt rögtön visszaforgatok.. azonban most már néhány xenon szektor takarítására veszek asszem egy rélyt vagy valami hasonlót. Patrolozni a nova azért nagyon jó , mert a massdriver torony miatt nem csak egy hajót támad az összes ellenfél.. eleinte Perseusaim voltak patrolban, ott viszont volt hogy a 6 M3-asból 1 et lekapott egy sokkal gyengébb pirate csoport.. a falcon 125MJ-s is jó erre a célra, de csak azért mert ott nem veszít az ember hajót, viszont nem is ér utol semmit. Eddigi tapasztalatom alapján patrolozni a boron M6-os ( a sebessége miatt) és mellé 6 nova ideális. Meg nem mondom hogy miért, de ebben a konfigban midnenkit utoloérnek, és nem veszítek semmit.

eddig vett hajóim száma 97 a 30 UT demeter SF 5x25MJ JD no fegyver viszont 11200 as raktér. ( egy ilyen demeter olyan 4 milla a raktér miatt... elvileg nem éri meg , de amikor megszorulnak valahol akkor ugye látszik hogy mennyitt termeltek... 19-25 milla között hoztak eddig ezek.. ... egy hete játszom, és nem is túl sokat)

egy kérdés: shield ellen mi a legjobb? csak mert nagoyn töketlennek találom amíg egy centaurral BHEPT el kicsinálok egy pirat bázist.. vagy 10 perc ( van velem 6 nova is) amikor már nincsen rajta shield, akkor két firestorm megoldja.. de hát az örökké tart meg egy kicsit tovább

.. THX és jó játékot mindenkinek CU next year (/me AFk addig)-- hiányozni fog a game.. meg a 38-ból 20 kilott process.. :P