Én végülis nem vettem meg a Split M6-ot, mert jelen formájában gyakorlatilag használhatattlan, túl lassan fordul, hogy vadászok ellen elegendő esélyem legyen, a pajzsa meg azért nem tart örökké. Majd talán később visszatérek rá. Most jelenleg 8 gyáram van, de ebből három a Black Hole Sun-ban, amely ugye fokozottan veszélyeztetett munkahely, és nem tudom, mi a rák lesz ott. Direkt otthagytam 7 vadászt a kalózok és az esetleges enyhébb Xenon támadásokra, de már mind elhullottak. Most egyelőre meg vagyok lőve. Azt fontolgatom, hogy jobb hijján nekiállok, és veszek minden fajnál licenct, aztán Xenonokat, Kalózokat és Khaakot fogok lövöldözni, a gyárakkal meg lesz ami lesz. A TS-eim közül négy veszett oda, és csak visszatöltéssel tudtam megmenteni az egyik UT-met, mert egy Khaak-csoport úgy betámadta, hogy nem tudott eljumpolni. Mit ne mondjak csodás kis patch... Az elmúlt pár hétben azért güriztem a játékban, hogy felépítsek egy normális kereskedő és gyárláncot. Most ott tartok, hogy noha már lassan célhoz értem volna, szinte kezdhetem a nullárról, és állhatok neki vadászgatni, mert mást úgy se nagyon lehet csinálni. Hurrá...