F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lammaer
    No, feltettem én is az új patchet, bár kicsit féltem tőle, mivel a hivatalos fórumokon megdöbbentő brutalitásról irnak a Khaak/Pirate/Xenon trio részéről... például valakinél az Argon Primeot irtották a Xenonok, másnál meg szép sorba takarították ki a Khaakok a szektorokat... a népek őrjáratra küldött M6osai számolatlanul hullanak ésígy tovább...

Na mindegy, kisérletképpen feltettem, bár mindössze 10 milkám meg 3 gyáram vana megfelelő teherszállítókkal. Amin megdöbbentem, az a teljesítményjavulás: X3 szempontjából elég low-end gépem van (Barton 2500+, Radeon 9800 Pro, 750 Meg RAM) de az új patch teljesen tökéletessé tette a játékot 1024*768-ban, 2x élsimítással. Még az Argon Primeban is, 10x Seta esetén teljesen röccenésmentesen megy a játék, és a harcokban is minden ok, vagy 10 xenon össztüze alatt sem tapasztaltam semmilyen rángatást. Igaz, sokáig nem éltem...

Szóval mondhatjuk, ez a patch hozta azt a szintet ahol illett volna kieadni a játékot, látszik hogy nem a hardverek szarok, hanem a developereknek nincs idejük optimalizálni a kódot.

Ami viszont gáz: most, hogy hülyére nehezítették a játékot, hogy fogok meggazdagodni? A Xenonok például szabályosan áramlanak ki a saját szektoraikból, az előbb említett példám egy eddig békés xenon szektor melletti zónában játszódott le.. hogy lehet majd így kereskedni?