F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Bandy
    Gyerekek én feladom, nem szoktam ilyen tipusu játékokkal játszani de szerettem volna kipróbálni, de nekem ez iszonyat magas . 4 napja szenvedek a játék elején kapot novával, hogy valami profitot összegyüjtsek space fuelt vittem az elején amig megérte, de hát annak a nyereségnek az értéke lofasz, hogy bármit is kezdjek. Mit érdemes az elején csinálni? Eladni a hajot és venni egy szállítot és nagyban kereskedni? Olvastam, hogy el lehet foglalni a hajokat tegyük fel, hogy nagy nehezen elfoglalok egy szállító hajot (nem argot valami másik fajét, gondolom nem jó ha argon hajot foglalok el) nos utána azzal a hajoval ami volt azzal mi lesz? Ott marad gazdátlanul az ürben vagy mit lehet vele csinálni ?:D bocsi, hogy ilyen hülyéket kérdezek de még nem játszottam ilyen tipusu játékkal. Nagyon örülnék, ha valaki kisegítene egy kezdőt, hogy ne veszitse el a kedvét egy neki új tipusu játékban :). (tudom tudom olvassam el a topicot az elejétől :) már megtettem sokat segitett de vannak kérdések amikre nem ad választ) Mindenki irogatja, hogy már ilyen és olyan ürállomása van és ilyen giga nagy csatahajója meg minden nos én 4 nap alatt alig kapartam össze ZS-ét szal most már kb agyvérzést kapok ha nem segít valaki . :) Bocsi a lámaságért