Megnyúztam az 1.3-at a következő konfigon: Aopen lap, 3,6GHz proci, nV7800/512Mb 2GB/667Mhz ram, Samsung SATA-II wincsi, szűz XP Pro a legújabb driverekkel, egyedül az X3 telepítve. Eredmények: jobb, mint volt, de: a swap probléma ezen is előfordult, igaz itt csak 1-1 másodpercre akad be, de idegesítő, viszont előre tudom, ha ppc-vel fognak lőni, mert előtte is beáll egy pillanatra :D - a súlyozásnál kicsit átestek a ló másik oldalára (ha a Kha'ak clustert nem lövöm szét 10 mp alatt, komoly gondot okoznak ), de így legalább nem nyugdíjas szintű a game, mert patch előtt néha kezdtem azt érezni... Nekem tetszik, hogy csak a prime szektorok maradtak nyugisak, azon kívül bárhol bármire lehet számítani Szerintem amit írtak, azt megvalósították, csak közben bekerült néhány újabb gond - ami nem igaz, az a mentett állások teljes kompatibilitása. A konfigba cseréltem kártyát, ATI X1800XT/256, változást nem vettem észre. Kisviku féle megoldást nem tudtam kipróbálni, mert azóta jött a tulaj a gépéért