Észrevételek részemről:
A massdriver becsapódáseffektje a bal felső kis ablakban újabban nagyon beszaggatja a gépem, akár teljes másodpercekre megakad. Lehet, hogy ez egy nagyon sűrű szektor, csak azért csinálja, de eddig ilyen nem volt. Eddig a sűrű szektorok folyamatosan kevés fpst produkáltak, nem ilyen jellegű volt a gond.
Mostanában néha nem egyből loadgame-el, hanem miután kiválasztom, hogy melyiket akarom betölteni, akkor valamit szüttyög, aztán visszaadja az irányítást olyan 10 másodpercre, majd loading képernyő. Eddig ilyen nem volt.
Nem változtak a szektorok fényerei. Sector enchantments, persze.
Néha beakad a játék olyan tíz másodpercre, de aztán mintha mi sem történt volna, megy tovább. Ez különösen idegesítő, főleg, mivel összekeverhető a legsúlyosabb fagyival.
És a legfontosabb, csak a peccs óta jelentkezik, és nagyon gyanús:
Kb fél óra-egy óra játék után egyszercsak megáll minden (kb fél percig), aztán meglátom a windowsos X3 ablakot és a keretet(jól kilóg a képből), aztán -nekem ez a legfurcsább- az X3 címképernyőt mutatja teljse képernyőn, majd megint X3 ablak, és innen nem is megy tovább, csak hideg reset segít.
Ami változatlan, hogy újraindításonként csak egyszer játszhatok, illetve ha már csináltam valamit a géppel, akkor egyszer sem, mert a programvédelem csík végigfutás helyett resetel.
Na mindegy, majd még próbálkozom vele... Már így is elég nyögvenyelősen tudtam vele játszani, de hogy most már nem csak a loadolást baszhatja el, hanem csaták közepén is fagyogat, az valami horror.