F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • GonoszPogacsa
    Sziasztok! Vicces problemam van amit annak ellenere beszoptam hogy ismeros volt a szitu.
    A helyzet a kovetkezo: ha uj game-et inditok, nem mindig inditja el a god engine az NPC kereskedok egy tetemes reszet. Pl: energia kereskedok vannak, de cahoona meg altalaban a legtobb kajahoz rendelt kereskedok hianyoznak. Mikor most fel ev szunet utan ujra raktam, addig inditottam ujra, amig jol be nem indult. Ezt szepen elmentettem. Majd elkezdtem tolni. Bugos lett kb 50 beletolt oranal, mikor meg akartam csinalni a versenyes questet, merthogy a Starburst-ot akartam vinni. OK van mentes, az faszan mukodott felkialtassal ujra inditottam onnan a game-et, ami azota nem mukodik faszan mert kihalt az univerzum. Mire eszbe kaptam hogy vmi nem jo, mar volt 4 komplexem M1, M2, TL hajok... Sokaig nem tunt fel mert a CAGok jol raktak a dolgukat. Bezzeg a mature shivan dragon Omycron Lyrae-nel meg a pirate galleon amik ketten felelosek a kinyirt hajoim 90%-aert azt betolta jol :s ( az UT nem rakja ossze hogy az eszetlen nyersanyaghiany es a sarkany jelenlete osszefugg)
    Szoval: vmelyik plugint ujrainditva v vmit scriptelve "be lehetne rugni a motort?"
    Moci leszek ha ujra kell kezdeni Oo Mar egy parszor csunyan kiszopatott a jatek es kezdeni megint 5000 kredittel...
    Bocs h hosszu lett