Amit itt írtam a custom hajókrol "Gondold át miket akarsz használni, mert ahgy már korábban is írtam ha felraktad a hajókat és mentettél, majd le vagy felraksz megint újabb hajót,majd beakarod tölteni a korábbi custom hajós mentésedet, hoppá lesz és fekete képernyő !"
Csak sima vanilianal okoz gondot, (de ott tuti hogy igen), számtalanszor megtapasztaltam !!! XTM alatt nem !!!!
Ennak az az oka hogy XTM-nél nem jelenek meg a custom hajók a shipyard okban vagyis nem keverednek fel a bejegyzések sem a listában. Ahogy arra korábban is utaltam : " Amikor felraksz,vagy le szedsz egy hajót megváltozik a plugin manager cat.dat tartalma és itt tárolhatja a hajó bejegyzéseket is a shipyardhoz. Minden fel le szedéskor nézd csak meg hogy az adott shipyard listájában máshol lesznek a custom hajók bejegyzései. "
XTM-nél a custom hajokat csak is az LV cheat-et tudod berakni magadnak ( create ship) és ekkor a hajó az űrben fog megjelenni és nem a hajógyárban !!!
Lényeg a lényeg XTM-nél nem kell annyira vigyázni a custom hajokra, miután van custom hajós mentésed, rakhatsz be hozzá a későbbiek során is , nem lesz gond !!! Remélem nem kevertelek meg, és minden világos ?!
Kicsit óvatos voltam ebben a kérdésben, de ez azért van mert a sima X3-ben tényleg rengeteget szívtam a custom hajók miatt, mire rájöttem hogy mi a gond.