F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Más.Lasertower-ek.
    Kérdeztem egy-két emberkét, milyenek, nem sok válasz érkezett.Úgyhogy én megadom a választ reá.
    Van egy gyáram, ami gyártja, eladni, nem nagyon tudom, mert ugye csak tréding sztésönökön veszik, max profit 25 ezer/darab.Így magamnak gyártom.
    Tegnap elvállaltam egy Xenonos küldit Grand Exchange-ben, amikor egy Teladi "faszit" kell átszállítani egy általa kijelölt helyre.Gondolom ismerős téma.Szépen elindultam a Centaurral, jött kábé 3 L és 10 M.Na majd lezúzom őket könnyedén - gondoltam -, de nem így lett.Háromszor haltam meg és kezdtem újra, mire rájöttem, hogy van 3 Lasertower a raktérben.
    Gyorsan kidobáltam és beállítottam a Home Base-t a hajómra.Ezután mint a Lézerszínházban, olyan gyönyörű lézer-show kezdődött, hogy majd' elélveztem.
    A hatótávolságuk jelentősen megnövekedett kábé 5-6 km(!) és a legundorítóbb tulajdonsága, hogy ha egyszer befogott, akkor nem ereszt el és szétlő teljesen.Két darab már komoly segítség, három-öt pedig veszélyes.
    Én már inkább ezeket használom gyáraim védelmére, mint vadászgépeket.De vadászokkal kiegészítve az állomásod teljes védelemmel lesz ellátva.
    Képeket rakok fel, de csak most jöttem rá, hogy a C:\dokumentumok-ba menti a game.