F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Zombye
    Jó a sok ut, Nekem most 5 db van, 1x Caiman SF, meg 4x Mercury Holer. ha lesz sok pízem, a Mercurykből átdobálom a pilótákat Caiman SF-okba, és csak a már lentebb említett Ut padavanokat képezem a mercurykban.

Kíséretük is lesz, mármint a tanoncoknak. A disztráptormiszájlfaktoris küldetésnél elfogtam egy csomó (4 db) Yaki rájzsönt, egész ütős kis hajók. 4x25 mega pajzs megy rájuk, meg akár APBE is. bár én asszem BPAC-t dobok majd rájuk. Már kikalapáltam őket a shipyardon, márcsak a pajzsok meg a fegyverek kellenek rájuk.

Erősen gondolkodok egy vagy két 25 megás pajzsgyár beszerzésén, így nem függök a shipyardok L-es készletétől.

Még azon is gondolkodtam, hogy lasertower factory-t veszek, mert elvileg le lehetne kaparni róluka 25 megás pajzsot. csak azt nem tudom, hogy ez mennyire érné meg. a csupasz asertowert vajon mennyiért veszik?

Most visszamentem a storyban odáig, hogy utolértem fatert, és visszamentünk argan prime-ba. innentől kezdve a story folyamatos, tehát sok beleszólásom nincs a dolgokba. Tehát ha elkezdem a nvidium plantok scannelését, nincs megállás. nem tudok hajót válltani stb.

Bocs, egy kicsit hosszúra nyúltam.

Kérdés:

Lenne néhány ötletem a faq-ba.

Kellene é?

1. Ranglisták.
    2. Gyárlisták, (mit hol lehet venni és mennyiért?
    3. aszteroidalista? (mellik szektorban milyen aszteroidák vannak?

Ha jó kedvem lesz ezeket megcsinálnám, meg persze idő függvénye is a dolog.
    De ha már megvan, nem dolgoznék feleslegesen.