-
kisviku #1924 Íme egy kis üdítő történet így karácsony előtt.Gondoltam, feldobom egy kicsit a hangulatot:
Frissen,vidáman szép reggelre ébredtem, de tudtam, hogy sok dolgom lesz.
Elindulás előtt ellenőriztem TS osztályú Partner hajómat,sajnos nem Superfreighter, csak egy sima Hauler.
Mindent rendben találtam, mehetünk.
Utam egy Argon Rimes Factorybe vezetett Csepel szektorban.Vettem is egy rakás
Delexian Wheat-et és némi Cloth Rimes-ot.Úton visszafelé megéheztem és be is
tértem egy Cahoona Bakery-be.Vettem egy adag Meatsteak Cahoonát, de elég ízetlen volt, így fűszereztem egy kis Stott Spice-al.Ezután - legnagyobb balszerencsémre - leöblítettem egy üveg 15 jazurás Space Fuel-lal, mivel nem szolgáltak más finom üdítővel. Visszaültem TS hajómba és elindultam a HQ felé.
Sajnos Újpest szektorban elszabadult a pokol.Láttam, hogy nagy dugó van
kialakulóban, megpróbáltam kikerülni, amikor megállított egy M5-ös osztályú Argon Police Swift és megkért, hadd szkenneljen le.Rendben van, ne kekeckedjünk a hatóságokkal, engedélyeztem.A freight bay-t rendben találta, de sajnos engem is leszkennelt és megtalálta bennem az üveg Space Fuel-t.
Felszólítótt, hogy ugorjak ki a hajómból,amire nemes egyszerűséggel bekapcsoltam a Boost Extension-t és menekülni kezdtem.A Police Swift utánam eredt, és többszöri felszólítás után tüzet nyitott rám.Csak megmosolyogtam, ahogy a 4x25 Mj-nyi pajzsomat áttörni sem tudta, gondoltam, majd megunja és abbahagyja.De nem így lett, erősítést hívott két M4-es Argon Police Fabia-t.
Kezdett melegem lenni.Lőttek ezerrel, amikor a leadtam egy figyelmeztető lövést az Alfa Fázisú Lökéshullám Generátorommal.Kicsit visszavettek az arcukból, amikor megjelent két M3-as Argon Police Mondeo.Na, ennek már a fele sem tréfa!Próbáltam lerázni őket, nyomtam a SETA-t meg a Turbó Kiegészítést és manővereztem fel-alá.
Szerencsémre megláttam egy TL osztályú Argon Kamaz transzportert, nem voltam rest segítséget kérni tőle.Bánatomra a TL vezetője csóválta a fejét, hogy nem tud segítséget küldeni.Mást kellett kieszelnem.
Eszembe jutott, hogy van a raktérben 100 egységnyi Perion Energy Cell, irány az ugróhajtómű! Sajnos nem ment, zárlatos lett és a pajzsom is már majdnem nullán volt, amikor az "anyósülésen" megpillantottam nemrég vásárolt Varta Energy Celljeimet.Utasítottam a másodpilóta kollégát, hogy gyorsan cserélje ki, mert meghalunk.
Végül is elugrottam a szemük elől, de Rákosszentmihály szektorban a bejárat előtt utamat állta egy M6-os Argon Police Transit és két M3-as Argon police Mondeo.
Na itt ért véget kis kalandom és megadtam magam.
A rangom meglehetősen sokat csökkent a büntetésem 200 ezer Credit volt.
(Asszem ezek után irány a diliház...az tuti, hogy tök hülye vagyok!
)