kisviku#1872
Na kérem.Történt, hogy építkezem az egyik szektorban, egy gyárat a másik mellé raktam volna.A Mammothom kb 5-6 km-re állt a Centauromtól, amikor láttam, hogy 3 kalóz közeledik.Gondoltam vagy kikerülnek vagy szétlövi a Mammoth.
Pont pozícionáltam volna a gyárat, amikor jött a szokásos üzenet, hogy megtámadták az egyik hajómat.
Írd és mondd, fél perc alatt szétlőtte két pirate Falcon és egy Buster a 6x125 Mj pajzsú TL hajómat.
Kicsit mérges lettem...
A TL nem engedte ki a hajóit a hangárból, ami még sosem történt azelőtt, és ilyen gyorsan sem lőtték szét egyszer sem.érdekes, hogy ha én ülök a hajóban, a pajzsom max. felére esik vissza támadásnál.Ez az egyik ok amiért ezt írom.
De az igazi okom, hogy rávilágítsak arra a tipikus X2-es hibára ami itt is folytatódik.
Például, hogy meghallom, hogy támadják egyik hajómat.Ez egy 5x25 Mj pajzsú TS hajónál általában eltart egy darabig mire szétlövik HA ÉN VEZETEM A HAJÓT.De mire odakapcsolhattam volna, hogy megnézzem hol van, már meg is halt, ez kábé 3 másodperc (!) volt.Hmm, nem igazán értem, hogy mi a különbség ha én vezetem és ha nem.Hogy lehet az a TL-nél maradva, hogy ha egyedül van akkor 30 másodpercig bírja, ha velem együtt, akkor meg túléli???
Úgy hogy eközben semmit nem csinálok.Egy TL hajóval nem lehet elmanőverezni vagy gyorsan elmenekülni...