F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • [NST]Cifu
    X2-ben én is ezt játszottam, igaz ott a Teladi Autotrader-el (ez olyasmi, mint az Universe Trader, csak meg lehet adni, hány ugrásra mozoghat el a jelenlegi pozicíójától - így meg lehetett óvni a Xenon és Pirate szektoroktól). Igaz egy-egy este alatt simán odaveszett 2-3 darab, de még ezt beleszámítva is laza 3-5 milliós nyereség jött össze. Az X3-ban sajnos nincs Teladi Autotrader, a Trader Software Mk3. ugyan nagyon jó, ha már magas szintű a pilóta, de addig eljutni egy kész rémálom. Most per pillanat azon gondolkodom, hogy hagyom én is a fenébe a kereskedést és a gyárakat, mert a hócipőm televan a folyamatos kalóztámadásokkal, azzal, hogy az SPP-k nem igazán hoznak a konyhára (legfeljebb 14Cr-es árért tudom eladni pl. a Kingdoms End-ben csak az enerigát, mivel a Power Circle-ben folyton televannak az NPC SPP-k, így 12Cr.-ért árulják - persze nekik nem kell Crystals a gyártáshoz...), igaz úgy tünik a Wheat farmok, Flower Farmok most lassan már beindulnak, de így is iszonyatosan nagy veszőtség folyton ezzel szórakozni (kipróbáltam egy-két scriptet, de a legtöbb többet ártot, mint használt... :(((). Sajnos úgy tünik, az X3-ban tényleg nem éri meg igazán kereskedni, az eddigi egy felváltalt Xenon invázión fél óra alatt kerestem egy millát, többet, mint a gyáraim és a kereskedőim ennyi idő alatt együttvéve...
    Úgyhogy most fogtam magam, és Split Scorpion-okból elkeztem létrehozni egy Xenon, Khaak és Pirate huntergroupot, oszt adunk a ronda pofájuknak.