F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    Maniac, Tomonor kössz a térképeket :D

Am még valami maniac, a te következtetésed, hogy telítődik a piac stb, helyes, de olyan szemszögből is felfoghatjuk, hogy nem szállítanak túl sok huskot, tehát mire a következő szállítmány odaér majdnem ugyanolyan az ár. A másik meg hogy átlagáron adom el, tehát minden paranid szektorban van trading station, és oda rögzített átlagáron be tudnak elég sokat passzírozni elvileg. Mondjuk lehet megcsinálom, hogy felemelem az árakat, olyan 420 körülire, és akkor nem tudnak annyit eladni, megvárom, míg tele nem lesz ecvel a gyár, és akkor benyomom olcsóbbra. Másik variáció az lenne a legjobb eset 500 fölött tudnának eladni(amikor én adtam el párszor 500 fölött 1 szállítmányom 230k haszon volt), de ritkán megy fel az ár addig, úgyhogy ezt az első megoldást lehet alkalmazom , esetleg nem szedem le az árat, hanem hajtok a nagyobb haszonra.

Más: Az SPP-k szépen hozzák a zsét? Tervezek egy SPP beszerzését az Argon prime ba, mert oda aztán kell az energy, vagy paranid primeba, mert oda is kell jócskán:D Esetleg előtte bogas/teladianium factoryt a paranidokhoz, ugyanis mind2 kell a soyfarmokhoz , meg husk gyárakba, és teljesen üresen állnak, konkurencia nincs:D Viszont eddig a rossz térképemnek köszönhetően nem tudtam elmenni teladikhoz, mert az egyetlen szektor amin el tudtam volna menni 1 pirate galleon és 1 pirate carrack rögtön a belépésnél szétszaggatna. Meg még ilyen a nostrop oil is, másodlagos nyersanyag, de sok kell szintúgy a paranidoknak, mert teljesen konganak.