F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    Mondok valamit ha hiszitek ha nem ma amikor elindítottam rendesen ment, nem gyorsult be XD, ja és az errorokból is visszavett ma csak 1szer errorozott, ilyet nem éltem....Na mind1.

Ma megcsináltam egy 7 gyárból álló complexet, soya huskot termel, 2 les soya hust és 5 soy farm gyár van mellette 5 mercury veszi az EC-t 4 meg adja el a termést. Na msot azt szeretném megkérdezni, szerintetek mennyit hozhat a konyhára? Mert elsőre sokat hozott, aztán hirtelen visszaesett a lóvé, most meg a visszaesést pótolja... Vagy ez csak addig ad ilyen keveset, amig nem tölti fel magát EC vel? Mert 100k EC belefér, 41k ra töltötte fel eddig magát. Duke's domainbe helyeztem el. Am előtte volt sima 2 soy farm, azok viszont hozták a nagy lóvét, sztem ha nem hozza a várt pénzt a 2 les husk gyárat lekapcsolom, vagy én adom el.

Másik, ma a hülye kalózok lelőtték egyik gyáramat:S (tudniillik, nekem még nincs harci repülőm, cask a buster, azok meg 5en ölték), és így kiesett a Virág termelő complexemből 1 gyár,hogy tudom visszarakni? Addig ok h veszek helyette másikat, de a construction kitekkel mi lesz?

Még 1 utsó kérdésXD Mégis kéne egy nyomtatható térkép XTM hez, mert ma derítettem fel és olyan szektorokat találtam, nem egyet ami nincs a a térképen WTF? Olyasmi térképre gondoltam, mint ami van a sima x3 hoz is, hogy kis kockákként mutatja a sectorokat, olyan nincs valahol?