F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • dronkZero
    Még egy kicsit próbállak titeket csábítani a sötét oldalra...

"Az tény, hogy az alap játékmenetben vért kell izzadni, amire eljutsz oda, hogy lesz egyáltalán egy normálisan felszerelt teherhajód."

Ha az csalásnak számít, hogy itt a fórumon olvastam az elhagyott Mamba esetét, akkor csaltam. De szerintem az a hajó a leginkább alkalmas a kalózkodásra. (M6-om, pláne nagyobb még sosem volt) És hamar megszerezhető. Teherhajóra nem vágytam soha, csak amikor már a gyárakhoz kellett.

"A capture nem rossz pénzforrás, csak éppen az esély nem különösebben nagy rá. ..."
    Na ja. Ha sikerül, a pénzed nő, ha nem, akkor a statod. Mindenképp pozitív!
    Én űgy csinálom, hogy van pár felderítőhajóm, azokat járőröztetem a kalózbázisok körüli szektorokban, aztán ha Falcont vagy Novát látok, akkor jumpdrive, aztán nekiesek. Ha kiugrik, kitakarítom a környéket, ha nem, és nincs másik M3 a szektorban, akkor jumpdrive egy közeli SPPhez, EC-t fullra, aztán a térkép figyelgetése addig, amíg új préda nem bukkan fel. Így nem gyűjtöm halomra az M4- eket M5-öket.
    Eléggé az elején járok még egyébként, a sztorit én is az üldözéses szitu után hagytam abba. Mostanra kissé megritkultak a kalózok. Remélem lesz sok megint. Ha nem, nem marad más, rasszistává kell válnom. Sajnos előtte ki kell néznem, hogy melyik fajra nem lesz szükségem a továbbiakban...
    Szerintem peccsig elleszek ezzel, aztán majd keresek helyet a birodalmamnak. Van még elég sok felderítenivaló szektorom is. Meg be kéne nyalnom a boronoknak, hogy tudjak venni tőlük alfaHEPTet. (Esetleg gyárban lehet, csak trading station-ben nem?)