F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • [NST]Cifu
    Van egyáltalán értelme kereskedni? Elite-ben (Frontier, First Encounters) nem is lehetett más tevékenységgel gyorsabban pénzt keresni, de szerintem ebben a játékban a kereskedelem a zsákmányállat NPC-knek való. Olvastam a FAQban a megveszem-haccázé'-eladom-ezerkettőé' dolgot, de ha ez a legjobb üzlet, akkor aztán végképp nem éri meg a legál bizniszelés.
    Egyelőre csak a kalózokat, azon belül is a Falconokat irtom, ha sikerül jó állapotban elkapni, akkor akár több, mint fél millát is érhet. Olyankor nemkicsit ugrik az életszínvonal, főleg az elején.

Lehet így is és úgy is csinálni. Az tény, hogy az alap játékmenetben vért kell izzadni, amire eljutsz oda, hogy lesz egyáltalán egy normálisan felszerelt teherhajód. A capture nem rossz pénzforrás, csak éppen az esély nem különösebben nagy rá. Most írtottam ki délelött vagy harminc különféle kalózt, és csak egy Pirate Harrier pilótája ugrott ki közülük. Igaz persze, hogy a Falconokból mintha kicsit könnyebben ugrálnának ki a pilcsik...