F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SteK
    "A kulcs a kereskedohajód, a Mercury. Minden szektor tele van gyárakkal, termeloegységekkel. Ezek mind termelnek valamit, valamibol, a mukodésükhöz szukséges nyersanyagokkal-termékekkel kereskedohajók látják el oket. Mivel az elején fogalmad sincs, mit mennyiért éri meg megvenni, a legfontosabb eszközöd a Best Selling Price Locator és a Bst Buy Locator lesznek. ezeke alpból rajta vannak a Buster-en, át kell tenni oket a Mercury-ra. Ha a Buster-en nem lenne Trading System Extension, vagy nem lehetne áttenni (ahogy én emlékszem ) akkor kell venni egyet az Argon equipment Dock-ban. Ezek nagyon fontosak hogy hatékonyan kereskedni tudj."

kérdés halmaz:

1: hol tudom megnézni a best buy locatort, a selling price locatort, vagy ezek hol mutatnak bármit is?? a trading system extension miben segít és hogyan??? mert oké, hogy le van írva, hogy ezek jók ha vannak, de hogyan kell használni??? vagy hol találom meg őket?

2: hol tudom megnézni a hajókat? hogy mim van és hogyan tudok cserélni egyik hajóról a másikra??? vagy erre külön gomb kombó van, vagy dokkolni kell valami hajóra??? mert nekem csak a buster van meg... de bizonyára van mercury is, cask nem tudom hol kell keresni, vagy hol kell átváltani...

már minden gombot kipróbáltam amit csak tudtam de még minidg nem jöttem rá!

köszi a választ előre is!